HZPC

Superspetters

Superspetters

Spelen met water is leuk. Spelen met water als je goed kunt zwemmen is nog veel leuker.  Daarom kunnen ook kinderen die nog niet kunnen zwemmen lid worden van HZPC. Tijdens hun zwemtraining leren ze zwemmen van onze gediplomeerde instructeurs. Ook deze instructeurs zijn lid van HZPC en zijn of waren actieve zwemmers. Zij weten in elk geval hoe leuk wemmen is en willen hun passie graag overbrengen op de kinderen.

Wat is SuperSpetters?

SuperSpetters is de zwemles methode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes van ongeveer 8 kinderen zwemles van gediplomeerde lesgevers onder licentie van de Nederlandse Zwembond. Ook ouders worden zowel persoonlijk als online goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het behaalde SuperSpetters zwemvaardigheidsdiploma is vergelijkbaar met diploma C.

Meer info is te vinden op: www.superspetters.nl

Wanneer?

Onze SuperSpetters groep zwemt op zaterdagmorgen.

Gezien de beperkte beschikbaarheid van zwembad de Berkel kunnen we dit momenteel alleen een groep op zaterdag aanbieden. Gemiddeld genomen zal een kind na 2 jaar lekker 1x per week zwemmen volledig zwemvaardig zijn.  Wij vinden echter niet de snelheid maar het plezier en goed leren zwemmen belangrijk.

Kosten?

Onze SuperSpetters zijn gewoon lid van de zwemclub, je hoort erbij.  Ivm de extra opeidingseisen, gerichte begeleiding en opleidings materialen vragen we naast de contributie een maandelijkse bijdrage voor de duur van de SuperSpetters zwemopleiding. Deze kosten zijn:

  • Contributie                kijk hier
  • SuperSpetters            € 12,50 per maand

Wij vinden dat elk kind zwemveilig moet zijn, daarom hebben we voor gezinnen die dit niet kunnen bekostigen afspraken met Stichting Leergeld en het Jeugd Sport Fonds die op bassis van hun criteria tegemoet kunnen komen in de kosten. Hiervoor kun u contact opnemen met Stichting Leergeld Horst aan de Maas. (www.leergeldhorstaandemaas.nl)

Aanmelden / vragen?

Ook zin om te beginnen of vragen?  Stuur dan even een brichtje naar: superspetters@hzpc-horst.nl

Maar u kunt natuurlijk ook een keer op zaterdag ochtend binnen lopen in zwembad "De Berkel". Ter info: De eerst volgende groep waar U voor aan kunt melden is september 2019 omdat alle eerdere groepen al vol zitten.

Aanmelden kan hier.

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Mark van Lier aannemersbedrijf BV Het Proeflokaal van Horst Verstappen Verpakkingen Verkeersschool Janssen La Rondine Internetbureau Forwart Munckhof Service Center InnoVista PLUS Markt Vullings Aqua Fun Zwembaden Slijterij Weijs Rob's Sportshop Novitas Witveld Bloembinders Henk Bovee Keukens Horst Versboerderij de Gastendonk Rabobank Horst Venray Dinnissen BV

Bekijk al onze sponsoren