HZPC

Sponseren

Sponseren

Briljant sponsoring

Een briljant sponsor steunt HZPC met een financiële bijdrage van 1.200 euro per jaar. In ruil daarvoor publiceert HZPC de naam van de sponsor op meerdere  uitingsvormen van de club. Zoals het "gele boekje" voor de leden en de website. Ook krijgt de sponsor een reclamebord in zwembad De Berkel.

Bordsponsoring

Een bordsponsor steunt HZPC met een bedrag van 300 euro per jaar. Daarvoor krijgt de sponsor een reclamebord in zwembad De Berkel. De kosten van dit bord betaalt HZPC.

Bordsponsoring is een uitstekende mogelijkheid om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Vooral voor starters kan dit interessant zijn. Jaarlijks bezoeken immers 175.000 personen zwembad De Berkel. Daarnaast komen veel sporters via HZPC naar De Berkel. Deze sporters komen uit Horst en de omliggende gemeenten, zoals Venlo en Venray.

Aqua Fun Zwembaden Munckhof Service Center Het Proeflokaal van Horst Henk Bovee Keukens Horst InnoVista Internetbureau Forwart La Rondine Novitas PLUS Markt Rabobank Horst Venray Rob's Sportshop Slijterij Weijs Verkeersschool Janssen Versboerderij de Gastendonk Verstappen Verpakkingen Witveld Bloembinders Mark van Lier aannemersbedrijf BV Dinnissen BV

Begunstigers

Begunstigers ondersteunen HZPC met een financiële bijdrage. In ruil hiervoor wordt hun naam vermeld in het "gele boekje" voor de leden en op de website.

Sponsering in natura

U als ondernemer / profecional heeft veel kennis en kunde. Als u deze als vorm van sponsering wilt inzetten voor HZPC dan bespreken we dit graag met u. Op de manier kunt u onze club helpen en sponseren met gesloten beurs.

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Henk Bovee Keukens Horst Rabobank Horst Venray Verkeersschool Janssen Verstappen Verpakkingen La Rondine Het Proeflokaal van Horst InnoVista Versboerderij de Gastendonk Novitas Munckhof Service Center Dinnissen BV Witveld Bloembinders Slijterij Weijs Mark van Lier aannemersbedrijf BV Rob's Sportshop Aqua Fun Zwembaden Internetbureau Forwart PLUS Markt

Bekijk al onze sponsoren