Badwater
Nieuws

Wisselbekers-Uitreiking 2018

27 / 10 / 2018

logo-hzpc

Op donderdagavond 25 oktober werden tijdens de algemene ledenvergadering in 2018 wederom de wisselbekers uitgereikt. Deze worden elk jaar toegekend aan een zwemmer welke op een bijzondere manier opviel door bijzondere prestaties en daarmee ook een voorbeeld an zijn voor anderen.

De mevrouw Boots wisselbeker werd dit seizoen uitgereikt aan Margo Geurts voor haar progressie die ze afgelopen seizoen heeft geboekt. Margo keept dit seizoen voor haar eigen team HZPC/Spio CG1 en HZPC Da1 en helpt op zaterdagmorgen bij de Superspetters.
Naast het waterpolo voetbalt Margo ook nog bij Sporting ST. Hiermee laat ze zien dat ze een sportvrouw pur sang is. Met haar gedrevenheid doet ze er alles aan om niet alleen tijdens haar wedstrijden, maar ook op trainingen, niet gepasseerd te worden in het doel. Dit resulteerde tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen al in een heuse clean sheet  tegen Argo CG1. Het werd toen 19-0!

Dit jaar gaat Maria's wisselbeker van het synchroonzwemmen naar Saar. Zij is afgelopen seizoen gestart in een hogere groep en heeft zich door hard werken opgetrokken aan de andere zwemsters.
Als Saar bij moeilijke opdrachten de duur mocht verkorten, 8 tellen in plaats van 10, dan kwam Saar toch pas boven nadat ze de volledige 10 tellen had volgemaakt. Een echte doorzetter dus!
Saar is een zwemster die niet uitgedaagd hoeft te worden maar juist eerder afgeremd moet worden. Ze bijt zich vast in een opdracht en voert deze altijd zo goed mogelijk uit. Door deze inzet en harde trainingsmentaliteit vinden wij dat Saar Maria's wisselbeker meer dan dik heeft verdiend!

Bij de wedstrijdzwemmers ging de eer dit jaar uit naar Jesse Jacobs, Isa Curvers en Cas Verstegen. Jesse o.a. voor zijn kleurrijke verschijning. Isa, welke als "laatkomer", haar achterstand op heel korte termijn nagenoeg heeft weggepoetst. Cas voor diens gemak waardoor hij nu reeds tegen alle verwachtingen meedoet voor de medailles op de Nederlandse kampioenschappen. 

Proficiat Jesse, Ilse, Cas, Saar & Margo.

IMG-20181027-WA0008 IMG-20181027-WA0007 IMG-20181027-WA0006 IMG-20181027-WA0005 IMG-20181027-WA0004 IMG-20181027-WA0009

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Mark van Lier aannemersbedrijf BV Het Proeflokaal van Horst Verstappen Verpakkingen Verkeersschool Janssen La Rondine Internetbureau Forwart Munckhof Service Center InnoVista PLUS Markt Vullings Aqua Fun Zwembaden Slijterij Weijs Rob's Sportshop Novitas Witveld Bloembinders Henk Bovee Keukens Horst Versboerderij de Gastendonk Rabobank Horst Venray Dinnissen BV

Bekijk al onze sponsoren