Goal
Nieuws

Vaandelteam HZPC behaald doelstelling maar had gehoopt op meer

23 / 04 / 2018

Heren 1 seizoen 2016-2017

Afgelopen zaterdag stond voor het eerste team van HZPC alweer het laatste duel van dit seizoen op het programma. In Eindhoven namen zij het op tegen Aegir H1. Eerder dit seizoen werd er na een slap begin en een aanpassing in de verdediging ruim gewonnen van deze tegenstander. Deze wetenschap werd gebruikt voor aanvang van deze laatste wedstrijd. Terug zakken op de midvoor van de tegenstander zodat interim doelman Bas Hoeijmakers enkel de ballen uit de lucht hoefde te plukken. De meest lastige ballen die Bas heeft moeten verwerken kreeg hij voor de wedstrijd om zijn oren tijdens het inspelen.

Verdedigend zat het pot dicht, alleen in aanvallend was het in de eerste helft nog lastig om de doelpunten te maken. Met een 3-1 voorsprong werd er van kant gewisseld. Tijdens de tweede helft gingen nog een keer de remmen los in de aanval. Met verschillende snelle breaks liepen we via een 9-3 voorsprong uit naar een overwinning van 13-5.

Nu wij zelf de wedstrijd gewonnen hadden, was het afwachten wat naaste concurrent De Rog deed in het verre Terneuzen. Na de eerste helft was eigenlijk wel al duidelijk dat de mannen uit Weert ditmaal niet de wedstrijd extra lieten lopen. Hiermee sluit HZPC H1 het seizoen af op een 3e plaats. Aan het begin van het seizoen was dit de doelstelling, maar gaande het seizoen hadden we op meer gehoopt.

Is het glas dan half vol of half leeg met deze 3e plaats? Het glas is zeker wel meer dan half vol, we hebben als team laten zien dat we ook dit seizoen weer stappen hebben gemaakt welke gebruikt kunnen worden in het aankomende seizoen. Komend seizoen zullen we het dus zeker niet voor minder doen dan de 2e plaats of zelfs het kampioenschap.

Doelpuntenmakers: Niek 5x, Tom en  Alex 2x, Tim, Rogé, Jelle en Willem allen 1x

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Mark van Lier aannemersbedrijf BV Het Proeflokaal van Horst Verstappen Verpakkingen Verkeersschool Janssen La Rondine Internetbureau Forwart Munckhof Service Center InnoVista PLUS Markt Vullings Aqua Fun Zwembaden Slijterij Weijs Rob's Sportshop Novitas Witveld Bloembinders Henk Bovee Keukens Horst Versboerderij de Gastendonk Rabobank Horst Venray Dinnissen BV

Bekijk al onze sponsoren