Lijnen
Nieuws

Swimkick-Minioren deel 3 Horst

14 / 05 / 2019

IMG-20190513-WA0012

Afgelopen zondag 12 mei vond in de zwembad de Berkel te Horst het laatste deel plaats van het Swimkick-Minioren circuit. Voor sommige zwemmers was dit de laatste wedstrijd bij de Minioren, voor sommige was dit de eerste officiële wedstrijd.

De volgende zwemmers namen deel aan deze wedstrijd, die ook meetelde als kwalificatiemoment voor de Limburgse Minioren kampioenschappen in Valkenburg op 8 en 9 juni: Mazen Ahmed, Jasper Akkermans Janssen, Noa Bartelds, Nina Hagens, Colin Jacobs, Guido Jacobs, Jesse Jacobs, Ziva Kanters, Anna van den Munckhof, Niels Rongen, Isis Sikes, Stephan Sjeptoera, Ard Sprunken, Jorn Sprunken, Fleur Veens, Lola Verheijen, Koosje Versteeg, Sten Verstegen en Julia van Well.

De trainers en coaches waren erg tevreden over de zwemmers. Het was een gezellige en spannende wedstrijd en de zwemmers waren erg gemotiveerd. Helaas waren er ook enkele diskwalificaties die niet echt nodig waren, maar dit zijn verbeterpunten waar de trainers samen met de zwemmers aan gaan werken. In totaal werden er 5 gouden, 8 zilveren en 4 bronzen medailles gewonnen. Er werden 31 persoonlijke records gezwommen en de grootste verbetering kwam op naam van Fleur Veens op de 50 meter Vlinderslag met een tijd van 1:01.58.

Ter afsluiting werden er nog lekker pannenkoeken gegeten door iedereen, deze waren gedurende de wedstrijd gebakken door de moeder van Noa.

IMG-20190513-WA0003

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

La Rondine Dinnissen BV Verstappen Verpakkingen Novitas Verkeersschool Janssen Slijterij Weijs Internetbureau Forwart Witveld Bloembinders Het Proeflokaal van Horst Rabobank Horst Venray Versboerderij de Gastendonk Aqua Fun Zwembaden PLUS Markt Munckhof Service Center Henk Bovee Keukens Horst Rob's Sportshop InnoVista Mark van Lier aannemersbedrijf BV

Bekijk al onze sponsoren