Lijnen
Nieuws

Swimkick-Miniorendeel 2 Blerick

30 / 01 / 2019

IMG-20190127-WA0005

Afgelopen zondag, 27-01-2019, vond in Blerick het tweede deel plaats van het Swimkick-Minioren Circuit. Hieraan mochten de meisjes (geboren 2008 en later) en jongens (geboren 2007 en later) aan deelnemen. Voor HZPC-Horst waren dit de volgende zwemmers:

Mazen Ahmed, Noa Bartelds, Nina Hagens, Colin Jacobs, Guido Jacobs, Jesse Jacobs, Anna van den Munckhof, Niels Rongen, Isis Sikes, Mila Sikes, Stephan Sjeptoera, Ard Sprunken, Jorn Sprunken, Fleur Veens, Sten Verstegen en Julia van Well.

Het was een leuke en spannende wedstrijd. Bij de prijsuitreiking werd de HZPC-yell in eerste instantie voorzichtig uitgevoerd, maar op het eind werd deze door iedereen meegedaan, bij elke medaille winnaar die op het podium stond. Er werd technisch goed gezwommen, maar er waren ook nog voldoende verbeteringsmogelijkheden, met name bij de keerpunten.

Op het estafette onderdeel 4x50 vrije slag eindigde team 2, ondanks dat Guido zich verslikte en even stopte, op de 3e plaats. Op hetzelfde onderdeel tikte team 1 als eerste aan, maar zij werden gediskwalificeerd omdat een van de zwemmers met zijn voetjes in het wateren aan het spetteren was.

Al met al waren de trainers waren erg tevreden over de inzet van alle zwemmers. In totaal werden er 44 persoonlijke records gezwommen en de grootste verbetering kwam op naam van Koosje Versteeg op de 25 meter rugslag met een tijd van 37.90. In totaal werden er 5 gouden, 8 zilveren en 5 bronzen medailles gewonnen.

De volledige uitslag is terug te vinden in de wedstrijdkalender

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

La Rondine Dinnissen BV Verstappen Verpakkingen Novitas Verkeersschool Janssen Slijterij Weijs Internetbureau Forwart Witveld Bloembinders Het Proeflokaal van Horst Rabobank Horst Venray Versboerderij de Gastendonk Aqua Fun Zwembaden PLUS Markt Munckhof Service Center Henk Bovee Keukens Horst Rob's Sportshop InnoVista Mark van Lier aannemersbedrijf BV

Bekijk al onze sponsoren