HZPC

Nieuws

Spio/HZPC CG1 - Argo CG1

09 / 04 / 2018

HZPC tassen

De afgelopen wedstrijd van Spio/HZPC tegen Agro was een groot succes voor Spio/HZPC. Want die hebben namelijk gewonnen met 25-2.

 

Het eerste doelpunt werd al in de eerste 49 seconden gemaakt door Nanco. Na het eerste mooie doelpunt van Nanco zijn er in de eerst periode nog 8 doelpunten gemaakt door Spio/HZPC. Namelijk 3 door Kevin, 1 door Nick, 1 door Imca en 1 door Myrthe. Het 8ste doelpunt was alweer gemakt door Nanco, maar dit was wel een heel mooi doelpunt want het was echt precies op de laatste seconden van de eerst periode. (Periode 1 staat het 0-8 voor Spio/HZPC).

 

In de tweede periode zijn er nog eens 6 doelpunten gemaakt door Spio/HZPC. Eerst werden er 2 doelpunten gemaakt door Bart, toen is er een U20 uitgedeeld aan iemand van de tegenpartij, daarna heeft Kevin nog 1 doelpunt gemaakt, meteen daarna is er een U20 aan Nanco en Myrthe uitgedeeld. Verder in de tweede periode zijn er 2 doelpunten door Nick gemaakt en nog 1 door Kevin. (Periode 2 staat het 0-14 voor Spio/HZPC).

 

In de derde periode zijn er nog eens 5 doelpunten gemaakt door Spio/HZPC. 2 doelpunten zijn gemaakt door Jasper gemaakt, 2 door Nick en 1 door Bart. Toen op de 1:44ste minuut liet Spio/HZPC iemand van de tegenstander door en lieten we onze geweldige keeper Margo er alleen voor staan, ze heeft het jammer genoeg niet gered en de tegenstander had hun eerste doelpunt gemaakt. Daarna heeft Myrthe nog een U20 gekregen. (Periode 3 staat het 1-19 voor Spio/HZPC).

 

In de laatste periode heeft Spio/HZPC nog eens 6 doelpunten gemaakt. Kevin heeft het eerste doelpunt van de vierde periode gemaakt. Daarna heeft Nanco ook nog een doelpunt kunnen maken. Toen we nog 3:08 minuten hadden heeft de tegenstander nog 1 doelpunt kunnen maken. Daarna heeft Nanco 1 doelpunt gemaakt, Bart 1, Nick 1 en het laatste doelpunt is weer gemaakt door Nanco. (Periode 4 staat het 2-25 voor Spio/HZPC).

 

Uiteindelijk hebben we ons doel gehaald en hebben we meer als 20 doelpunten kunnen maken. We hadden die dag ook weer een fantastische keeper Margo, die weer heel veel ballen tegen heeft kunnen houden. Ons team heeft weer een geweldig wedstrijd gespeeld en met dit geweldige team zijn eigenlijk alle wedstrijden super leuk om te spelen.

Dit was de wedstrijd van zaterdag 17 maart.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Vullings Rob's Sportshop Verkeersschool Janssen InnoVista Novitas La Rondine Aqua Fun Zwembaden Het Proeflokaal van Horst PLUS Markt Verstappen Verpakkingen Rabobank Horst Venray Mark van Lier aannemersbedrijf BV Slijterij Weijs Witveld Bloembinders Versboerderij de Gastendonk Munckhof Service Center Internetbureau Forwart Henk Bovee Keukens Horst Dinnissen BV

Bekijk al onze sponsoren