HZPC

Nieuws

Opening beweegroutes & 'Samen Gezond Bewegen' in Afslag10

20 / 05 / 2019

Afslag10 flyer 1 juni Samen Gezond Bewegen

Samen met Sport aan de Maas kan iedereen kennismaken met de diverse beweegmogelijkheden in Afslag10 op 1 juni a.s.! Op deze dag vinden diverse activiteiten plaats en wordt er ook een loterij georganiseerd voor deelnemers.

Om 10.00 uur zal de beweegroute worden geopend door wethouder Vostermans. Namens Afslag10 zal een toestel worden opgedragen aan Gerard Lok.

Ook voor het Walking Football binnen de gemeente heeft Gerard veel betekent, wat heeft geresulteerd in het Gerard Lok Walking Football toernooi dat ook deze dag om 11.00 uur plaats zal vinden. Verschillende Walking Football teams strijken bij RKsv Wittenhorst neer om een sportief balletje te trappen.

Daarnaast is er voor de 50-plussers de gelegenheid om kennis te maken met diverse sporten en verenigingen. Er worden volleybal-, tennis-, hockey-, voetbal- en jeu de boulesclinic georganiseerd door verschillende verenigingen (HVR, HOVOC, HTC, HCH, RKsv Wittenhorst, Jeu de Boulesclub Horst). Voor de deelnemers aan de clinics vindt er na afloop nog een loterij plaats, waarbij prijzen beschikbaar zijn gesteld door elf lokale ondernemers. De clinics starten om 10.45 uur bij RKsv Wittenhorst. Ook is fysio Westsingel aanwezig voor een fittest en Phodo Hermanns voor een digitale voetdrukmeting.

Bekijk het volledige programma op de flyer en via: https://www.facebook.com/events/404666730120923 en zet jezelf op 'aanwezig' als jij er ook bij bent!

Afslag10 flyer 1 juni Samen Gezond Bewegen

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Internetbureau Forwart Henk Bovee Keukens Horst Munckhof Service Center Verkeersschool Janssen Versboerderij de Gastendonk Slijterij Weijs Rob's Sportshop Verstappen Verpakkingen La Rondine Aqua Fun Zwembaden Rabobank Horst Venray Mark van Lier aannemersbedrijf BV Witveld Bloembinders InnoVista Het Proeflokaal van Horst PLUS Markt Dinnissen BV Novitas

Bekijk al onze sponsoren