HZPC

Nieuws

Lutra 1 - HZPC 1

05 / 03 / 2018

Heren 1 seizoen 2016-2017

Afgelopen zaterdag mocht het vaandelteam van HZPC afreizen naar Helmond om daar in een klotsbad het op te nemen tegen Lutra 1. Vooraf werd er afgesproken om met behulp van pressing het puntenverlies van de afgelopen wedstrijden goed te maken. Voor HZPC de taak om te allen tijde meer te scoren dan Lutra om zo de punten mee naar Horst te nemen.


 

HZPC kwam moeizaam op gang. Gelukkig kwamen we met behulp van Tom en Michiel op een 0-2 voorsprong te staan. Helaas duurde dit niet lang mede door een man minder situatie verloor Erik de strijd met de tegenstander en kreeg hij een eigen doelpunt op zijn naam te staan. Lutra kwam gedurende het eerste kwartje terug naar een 2-2 stand. Dankzij een goal van Tim gingen we met een stand van 2-3 voorsprong het tweede kwartje in.


 

Halverwege het tweede kwartje wist Lutra weer terug te komen naar 3-3. HZPC kreeg gedurende dit kwartje veel kansen met enkele man meer situaties. Echter wist HZPC met al deze man meer situaties niet goed over weg te kunnen en wisten ze deze niet om te zetten in een doelpunt.


 

Tijdens het derde kwartje kreeg HZPC een strafworp mee. Daar waar Tom tijdens de vorige wedstrijd tegen Hellas-Glana de strafworp niet wist te raken, kreeg hij toch het vertrouwen van zijn teamgenoten. In deze wedstrijd tegen Lutra wist Tom de strafworp wel te benutten en kwamen we weer op voorsprong. Na de strafworp wist Tom nog een keer te scoren en gingen we met een 3-5 voorsprong het laatste kwartje in.


 

Gedurende het laatste kwartje wisten de mannen van HZPC de voorsprong langzamerhand te vergroten. Met behulp van goals van Niek, Patrick, Michiel en Willem wist HZPC de eindstand op 3-9 te zetten. Gedurende de wedstrijd kwamen we langzaam op gang, maar we hebben de punten naar Horst kunnen nemen en het puntenverlies van de afgelopen weken recht te zetten.


 

Komende zaterdag mogen we om 20.30 uur de mannen van TRB-RES verwelkomen in Horst. TRB-RES staat momenteel onderaan met 6 punten. De uitwedstrijd tegen hen wisten we al met 6-10 te winnen. Maar eerdere geboekte resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Nu zaterdag beginnen we bij aanvang weer met een 0-0 stand. HZPC gaat er alles aan doen om deze wedstrijd gewoon te winnen en de tweede plaats in de competitie vast te houden.


 

Doelpunten: Tom 3, Michiel 2, Niek, Patrick, Willem, Tim allen 1 en Erik -1

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Vullings Rob's Sportshop Verkeersschool Janssen InnoVista Novitas La Rondine Aqua Fun Zwembaden Het Proeflokaal van Horst PLUS Markt Verstappen Verpakkingen Rabobank Horst Venray Mark van Lier aannemersbedrijf BV Slijterij Weijs Witveld Bloembinders Versboerderij de Gastendonk Munckhof Service Center Internetbureau Forwart Henk Bovee Keukens Horst Dinnissen BV

Bekijk al onze sponsoren