HZPC

Nieuws

Hellas Glana 1 - HZPC 1

30 / 10 / 2017

Heren 1 seizoen 2016-2017

Nadat we twee weken geen wedstrijd hebben gehad, stond afgelopen zaterdag onze eerste uitwedstrijd van dit seizoen op de planning. Dit keer mochten we de weg afleggen richting Sittard om het daar op te nemen tegen Hellas Glana. Een wedstrijd die vooraf gekenmerkt kon worden als een fysieke wedstrijd waarbij beide teams in een hoog tempo aan de bak mogen komen. Voor HZPC de taak om het hoofd koel te houden en proberen de punten mee naar Horst te nemen.


 

In de eerste periode van de wedstrijd wist onze eigen teamcaptain Richard al vrij snel het eerste doelpunt van de wedstrijd te kunnen maken. Al vrij snel naar dit doelpunt wist ook Tom het net te vinden en de stand op 0-2 te zetten. Hellas kreeg binnen de minuut naar het doelpunt van Tom ook de smaak te pakken om drie keer te scoren. Gelukkig was een van deze goals in eigen doel waardoor we met een 2-3 stand de tweede periode in gingen.


 

Na de drie doelpunten van Hellas in de eerste periode hadden ze de smaak in de tweede periode zeer goed te pakken. Voordat we het wisten had Hellas de stand gelijk gemaakt naar 3-3.  Hiermee namen zei geen genoegen en hebben ze een kleine voorsprong gemaakt naar 5-3. Echter vond Willem dit niet kunnen en heeft hij de tussenstand snel op 5-4 gezet.


 

Door een snelle actie van Hellas stonden we in de derde periode met twee doelpunten achter. Maar bij een man meer actie wist Jelle de scoren weer te minimaliseren naar een 6-5. Helaas hadden we niet altijd antwoord op snelle breaks van Hellas en stond er na de derde periode een tussenstand van 8-5 op het scorebord.


 

Binnen de eerste minuut van de laatste periode wist Niek voor ons te scoren. Lang werd er door beide teams niet gescoord in deze periode. Ongeveer halverwege de laatste periode wist Hellas pas weer het net te vinden. Maar vrij snel naar dat doelpunt kwam Tom nog aan het scoren toe. Helaas wist Hellas nog een keer te scoren en zijn we met een 11-7 nederlaag terug gegaan naar Horst.


 

Zaterdag 4 november zullen we om 20.45 uur de mannen van Lutra uit Helmond verwelkomen in Horst. Kom allemaal kijken of we de punten in Horst weten te houden en zo de reeks van overslagenreeks thuiswedstrijden voort kunnen zetten.


 

Doelpunten Tom 2, Richard, Willem, Jelle, Niek en eigen doelpunt Hellas Glana allen 1

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Slijterij Weijs Rob's Sportshop Mark van Lier aannemersbedrijf BV InnoVista Novitas Versboerderij de Gastendonk Het Proeflokaal van Horst Rabobank Horst Venray Aqua Fun Zwembaden Munckhof Service Center Internetbureau Forwart Witveld Bloembinders Dinnissen BV Henk Bovee Keukens Horst PLUS Markt La Rondine Verkeersschool Janssen Verstappen Verpakkingen

Bekijk al onze sponsoren