HZPC

Nieuws

De Rog 1 - HZPC 1

05 / 11 / 2018

Heren 1 seizoen 2016-2017

Terwijl Rowwen Héze het afgelopen weekend de tent in America plat speelde. Mochten de mannen van de Heren 1 op ‘Zondag in ’t zuiden’ met de ‘Auto, vliegtuug’ en de trein natuurlijk een reis maken door ‘Limburg’. Om in Weert een wedstrijd te spelen die ‘Gebrouwe is in Limburg’. Ook al heeft ‘Koning Hay’ al alles mee gemaakt, maar de wedstrijd van vorig jaar zijn wij zeker niet ‘Vergeate’. Een wedstrijd waarbij De Rog eigendoelpunten heeft gemaakt om de wedstrijd te kunnen verliezen. Om zo eventuele promotie te voorkomen, maar wat zou ‘Heilige Anthonius’ hierover zeggen? Genoeg over de wedstrijd van vorig jaar. Dit jaar nieuwe ronde nieuwe kansen. Vooraf had de aanvoerder ‘Twieje wurd’ en een beetje meer nodig zodat we allemaal met ‘De neus umhoeg’ dezelfde kant op stonden om mogelijke punten mee naar Horst te nemen.

 

De mannen van Horst moesten nog ‘Wakker were’ want de Rog stond naar een vrij snelle aanval al op voorsprong. Gedurende de hele wedstrijd was ‘D’n duvel los’ bij de Rog en kregen ze de ene bal naar de andere bal in de goal. Naar vier periodes was de wedstrijd met een 12-4 eindstand gespeeld en konden we terug keren naar Horst.

 

Deze week zullen we ‘Blieve Loepe’ en hopelijk neemt een ‘Vlinder’ ons in een ‘Droemvlucht’ mee naar de volgende wedstrijd. Komende zaterdag 10 november zullen de mannen van Lutra naar Horst afreizen. Hier zullen we het om 20.15 uur het tegen hun opnemen, met hopelijk 3 punten die in Horst blijven. Voor alle supporters die mee zijn afgereisd naar Weert dank hiervoor. Wij zouden zeggen ‘Bestel mar’ alvast een plekje voor komende zaterdag in Horst en mogelijk zie je ‘Gespeegeld in de raam’ de wedstrijd dan beter.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Mark van Lier aannemersbedrijf BV Het Proeflokaal van Horst Verstappen Verpakkingen Verkeersschool Janssen La Rondine Internetbureau Forwart Munckhof Service Center InnoVista PLUS Markt Vullings Aqua Fun Zwembaden Slijterij Weijs Rob's Sportshop Novitas Witveld Bloembinders Henk Bovee Keukens Horst Versboerderij de Gastendonk Rabobank Horst Venray Dinnissen BV

Bekijk al onze sponsoren