HZPC

Nieuws

Nieuwsarchief: Masterzwemmen

Medailleoogst voor Dennis Brouwers op NK Masters

Dennis medailles

28 / 01 / 2019 - Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 januari werden in Zwolle de Nederlandse Kampioenschappen voor Masters georganiseerd. Namens HZPC was Dennis Brouwers hier op vrijdag en zaterdag aanwezig en Floor Weijmans kwam op zondag aan de start. Voor Dennis (leeftijdscategorie 40-44 jaar) is het NK... Lees het volledige artikel »

Enquête Afslag 10

Afslag10_logo

09 / 05 / 2018 - Beste leden, Zoals jullie weten is HZPC aangesloten bij Afslag 10. Eind vorig jaar heeft het college van burgemeester en wethouders aangegeven dat, als er een nieuw zwembad komt, dit zwembad in het gebied van Afslag 10 zal worden gebouwd. In Afslag 10 zijn diverse verenigingen, bedrijven en... Lees het volledige artikel »

Clubkleding passen

Clubkleding-1

11 / 09 / 2017 - Hallo,   De vakantie zit erop, het nieuwe seizoen is weer begonnen en de trainingen zijn alweer gestart. Wellicht heb je nog nieuwe clubkleiding nodig. Deze is weer te bestellen via de website van HZPC van 22 september tot 2 oktober 2017. Op onderstaande data kan de clubkleding gepast... Lees het volledige artikel »

Dennis Brouwers naar WK masters in Boedapest

10 / 08 / 2017 - Wedstrijd- & Masterzwemmer Dennis Brouwers gaat op dinsdag 15 augustus a.s. deelnemen aan de Wereldkampioenschappen in Boedapest (14-20 augustus). Hij start dan op de 200 meter rugslag en staat als 4e op de startlijst waarmee dat nog een spannende race belooft te worden. Met hem zijn... Lees het volledige artikel »

5x NK-goud voor Dennis Brouwers

Dennis medailles

08 / 05 / 2017 - Goede resultaten van 'onze' Dennis Brouwers afgelopen weekend tijdens de NK Masters! Hij won maar liefst 5 keer goud en 1 zilver. Op vrijdag startte Dennis met een zwaar programma. In de ochtendsessie zwom hij de 400 meter vrijeslag. Hierop verbeterde hij zijn persoonlijke record met bijna... Lees het volledige artikel »

Algemene Leden Vergadering

Alv-1

05 / 04 / 2017 - We zien elkaar donderdagavond 6 april om 19.30 uur in de kantine van sporthal Dendron. Lees het volledige artikel »

Uitnodiging Open Rob Sport Clubkampioenschappen HZPC

Robsport logo

27 / 02 / 2017 - Op zondag 26 maart organiseren we weer de Open Robsport Clubkampioenschappen HZPC: Een zwemfestijn voor alle leden van de club.  We hopen dit jaar op vele aanmeldingen vanuit Waterpolo, Masters, Synchroonzwemmen, Zaterdagochtendgroep en G-Zwemmen. Maar ook zeker hopen we... Lees het volledige artikel »

Hulp gevraagd tijdens carnavalsactiviteiten

Kapstok

04 / 01 / 2017 - HZPC verzorgt net als andere jaren ook in 2017 de garderobe tijdens de carnavalsactiviteiten van d'n Dreumel in de Merthal! Hiervoor is de inzet van HZPC-leden van groot belang! Bij diverse carnavalsactiviteiten vragen we daarom om de hulp van onze leden. Het gaat om onderstaande... Lees het volledige artikel »

De gemeenteraad heeft besloten....

Afslag10_logo

21 / 12 / 2016 - Vanavond (dinsdag 20 dec) heeft de gemeenteraad een besluit genomen over de toekomst van het zwembad. In gewone niet politieke taal heeft de raad besloten om: Te kiezen voor een nieuw zwembad in Horst met als voorkeurs locatie Afslag10. Uitgaande van minimaal een 3 mtr diep, 8 baans 25 mtr... Lees het volledige artikel »

Nieuwjaarsduik Afslag10

Nieuwjaarsduik-1

21 / 12 / 2016 - Dit jaar staat de nieuwjaarsduik in het teken van Afslag10, de locatie van het nieuwe zwembad. Iedereen wordt uitgenodigd om (in sportkleding) op 1 jan om 12.00 uur een frisse duik te nemen in de Kasteelse Bossen. Voorafgaand is er een ouderwetse zwemwedstrijd. De bikkels onder ons kunnen zich... Lees het volledige artikel »

Sparen voor HZPC met boodschappen bij Plus Lucassen Horst

plus supermarkt

16 / 12 / 2016 - Hoe? Bij elke € 5,- aan boodschappen ontvangt men 1 sponsorzegel. Je hoeft zelf geen zegels te plakken. Lever ze in bij de vereniging. Deze verzamelt de zegels en levert vervolgens de volle spaarkaarten in bij PLUS Lucassen. Een volle spaarkaart is voor de vereniging € 2,- waard. De... Lees het volledige artikel »

Steun HZPC met de Rabobank club actie

logo-hzpc

13 / 10 / 2016 - Mochten er nog mensen zijn uit Horst aan de Maas/Venray en omgeving die lid zijn van de Rabobank, maar die nog geen stemmen hebben uitgebracht? Stuur dan a.u.b. een persoonlijk bericht of mail om jullie hiermee te helpen of om de kaarten op te laten halen vóór 16 oktober... Lees het volledige artikel »

HZPC bij “A local Swim” in Venlo.

Localswimlogo

29 / 06 / 2016 - Zondag 24 juli a.s. nemen twee HZPC-zwemmers deel aan de “A local Swim Venlo”. Deze 2 kilometer lange recreatieve zwemtocht in de Maas voert vanaf de Groeneweg (achterzijde Océ complex) naar de finishplek bij de passantenhaven in Venlo. Zowel Anna van Kuijk,... Lees het volledige artikel »

EMK-zilver voor Dennis Brouwers

2016-05-28-PHOTO-00000786

30 / 05 / 2016 - Dennis Brouwers heeft op zaterdag 28 en zondag 29 mei namens HZPC deelgenomen aan de Europese Kampioenschappen zwemmen voor Masters in het Olympisch zwembad in Londen. De EMK is voor zwemmers vanaf 25 jaar oud. Dennis komt uit in de leeftijdscategorie 35-39 jaar. Dennis kwam uit op de 200 en 100... Lees het volledige artikel »

Medailleoogst op NMK voor Dennis Brouwers

IMG_0359

09 / 05 / 2016 - Wedstrijdzwemmer en Masterzwemmer Dennis Brouwers heeft van vrijdag 6 tot en met zondag 8 mei deelgenomen aan de Nederlandse Masterkampioenschappen in Eindhoven. De NK Masters zijn Nederlandse kampioenschappen voor zwemmers vanaf 20 jaar. Dennis komt uit in de leeftijdscategorie 35-39 jaar.... Lees het volledige artikel »

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Mark van Lier aannemersbedrijf BV Het Proeflokaal van Horst Verstappen Verpakkingen Verkeersschool Janssen La Rondine Internetbureau Forwart Munckhof Service Center InnoVista PLUS Markt Vullings Aqua Fun Zwembaden Slijterij Weijs Rob's Sportshop Novitas Witveld Bloembinders Henk Bovee Keukens Horst Versboerderij de Gastendonk Rabobank Horst Venray Dinnissen BV

Bekijk al onze sponsoren