HZPC

Nieuws

TRB-RES 1 - HZPC 1

13 / 11 / 2017

Heren 1 seizoen 2016-2017

Afgelopen weekend mochten we op een zondag afreizen naar Tilburg om de mannen van TRB te ontmoeten in een duel welk in eerste instantie niet al te spannend zou lijken. Het Tilburgse team is afgelopen jaar gepromoveerd uit de klasse onder ons en wist tot op heden nog geen punten te behalen.
Toch mochten we ons niet te snel rijk rekenen. Wedstrijden tegen laaggeplaatste teams kunnen ons soms aardig tegen het lijf lopen. En dan moesten we ook nog ’s aantreden op een zondag. Dit was goed te merken want de wedstrijd kwam maar moeizaam op gang.


 

Verdedigend zat ons spel redelijk solide in elkaar want zelfs een 5-meter en U-20 in ons nadeel kreeg de mannen uit Tilburg niet aan’t scoren. Toch was het TRB die de score opende. Zelfs bij de helftwissel stond er pas een magere 2-2 op het scorebord. Het was de tweede wedstrijdhelft die de slag moest gaan maken. En dat gebeurde gelukkig in het 3e kwart. Eindelijk begon de Horster stoomwals te rollen en werden er wat kolen op het vuur gegooid. Er kon een gat geslagen worden van 4 punten (3-7) en het laatste kwart werden de punten verdienstelijk mee naar Horst genomen (6-10) Een wedstrijd die gespeeld werd op maar halve krachten, zo leek het.


 

Als we ze thuis tegenkomen en scherper aantreden zal er veel meer in zitten en sturen we de mannen uit Tilburg zonder punten en een natte zwembroek terug naar huis.


 

De doelpunten staan op naam van: Niek 4x, Jelle & Tom 2x, Alex & Roge 1x

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Versboerderij de Gastendonk Verkeersschool Janssen InnoVista Dinnissen BV PLUS Markt Witveld Bloembinders Henk Bovee Keukens Horst Aqua Fun Zwembaden Vullings Het Proeflokaal van Horst Internetbureau Forwart Munckhof Service Center Rob's Sportshop Mark van Lier aannemersbedrijf BV Novitas Slijterij Weijs Verstappen Verpakkingen Rabobank Horst Venray La Rondine

Bekijk al onze sponsoren