HZPC

Nieuws

Merlet 1 - HZPC 1

27 / 11 / 2017

Heren 1 seizoen 2016-2017

Afgelopen zaterdag mochten we een klein ritje maken naar Cuijk waar ons de altijd fysieke wedstrijd tegen Merlet stond te wachten.


 

Afspraak was om snel een voorsprong te nemen zodat we de mannen uit Cuijk konden laten zien wie er wel kan poloën. Richard schoot de 1-0 erin na een mooie paas van Erik, en nog geen minuut later knalde Richard de bal weer tegen de touwen. Tom maakte voor de helft van  het eerste bedrijf er nog 3-0 van met een mooi hard schot. Na wat gekloot en geëmmer werden de officials van cuijk op hun fouten gewezen (zoals 27 sec man minder) door de scheidrechters. Helaas moest de tijd terug naar het laatste geregistreerde tijdstip, en scoorde Merlet hun eerste goal.


 

In het 2de bedrijf wist Rogé de bal achter de keeper te werken bij de 1e man-meer situatie. Richard had de smaak te pakken en tikte een rebound lekker tegen het net. De Cuijker mannen kregen de kans om een overtal situatie te verzilveren en maakte er 2-5 van. Tom zag gelukkig nog schoon kans om nog een lekker schot achter de keeper te knallen. En zo eindigde de 1e helft in 2-6.


 

Het 3de kwart is er een om snel te vergeten. De mannen uit Cuijk konden het zo niet winnen en gingen het op de fysieke tour spelen. Hetgeen ze wel 3 goals opleverden in 2,5 minuut. Gelukkig kon Tom dit stoppen door er zijn 3e goal in te schieten.


 

Het 4de en laatste bedrijf was er een van veel zwemmen en verdedigen. Gelukkig door het puike keepwerk van Erik en de strakke verdediging die voor hem lag kon Merlet nog maar 1x scoren.


 

Gelukkig hebben we de mannen van Merlet kunnen Kwellen in hun eigen bad met een eindstand van 6-7.


 

Doelpunten: Richard 3 x, Tom 3 x en Rogé 1x

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Aqua Fun Zwembaden PLUS Markt Het Proeflokaal van Horst Slijterij Weijs Munckhof Service Center InnoVista Novitas Internetbureau Forwart Henk Bovee Keukens Horst Dinnissen BV Rabobank Horst Venray Mark van Lier aannemersbedrijf BV Verkeersschool Janssen Versboerderij de Gastendonk Verstappen Verpakkingen Vullings La Rondine Rob's Sportshop Witveld Bloembinders

Bekijk al onze sponsoren