HZPC

Nieuws

HZPC 1 - Lutra 1

06 / 11 / 2017

EGLA Photography 03

4 november werd het team uit Helmond verwelkomd in Horst. Zij zijn afgelopen seizoen gepromoveerd in de tweede klasse. Afgelopen wedstrijden hebben ze verschillende resultaten behaald in hun gespeelde wedstrijden, wat het voor ons niet duidelijk maakte. We wisten wel dat het nieuwe team rondom 1 speler speelde: de nummer 12. Aanvoerder Richard moedigde ons dan ook aan om deze man klein te houden en de rest van het team te overdonderen.


 

Zo gezegd zo gedaan dachten wij zeker de eerste periode. Met een jammere hele snelle strafworp tegen, die onze sterkeeper uit het doel hield, begonnen we de eerste twee minuten sterk, met twee doelpunten van Tom. Niek en nog een keer Tom breidden deze voorsprong uit naar 4-0. De nummer 12 van Lutra wist bij een man-meer situatie toch ook ons doel te vinden. Rogé pareerde dit doelpunt later om de eerste periode af te sluiten met een flinke 5-1 voorsprong.


 

Het tweede bedrijf leek Lutra wat scherper te zijn: ze scoorden al na 13 seconden. Daniël vond dit echter onnodig en bracht de voorsprong terug die Richard op zijn beurt weer uitbreidde naar een 7-2 voorsprong voor de sterke thuisploeg. Lutra wist het net echter weer twee keer te vinden uit een man-meer situatie: eindstand halverwege was 7-4.


 

Het derde kwart bleek beslissend te zijn. Richard scoorde twee maal tegen het enkele doelpunt van Lutra. Een intensieve periode met slechts 3 doelpunten en 1 uitsluiting. Eindstand 9-5.


 

De laatste periode kreeg Lutra na 1 minuut een strafworp mee. Keeper Erik had ook deze bal, om zo de tegenpartij mentaal te slopen. Zij vonden nog enkele uitsluitingen maar het net kregen zij niet meer in zicht. Richard maakte met zijn 4e doelpunt de eindstand bekend, 2 minuten voor het einde van de wedstrijd.


 

Een sterke start van HZPC heren 1 maakte dat deze wedstrijd snel beslist werd. Een verdiende 10-5 overwinning.


 

Doelpunten: Richard 4; Tom 3; Daniel Rogé en Niek allen 1.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Aqua Fun Zwembaden PLUS Markt Het Proeflokaal van Horst Slijterij Weijs Munckhof Service Center InnoVista Novitas Internetbureau Forwart Henk Bovee Keukens Horst Dinnissen BV Rabobank Horst Venray Mark van Lier aannemersbedrijf BV Verkeersschool Janssen Versboerderij de Gastendonk Verstappen Verpakkingen Vullings La Rondine Rob's Sportshop Witveld Bloembinders

Bekijk al onze sponsoren