HZPC

Nieuws

HZPC 1 - AquAmigos 1

20 / 03 / 2017

Heren 1 seizoen 2016-2017

Afgelopen zaterdag hadden wij als HZPC een zware wedstrijd verwacht. Wij moesten tegen het sterke AquAmigos spelen aka Gerrit-Jan Reurslag. De uitwedstrijd tegen hun verliep spannend en wonnen we pas in het laatste kwartje dus de speech van Richard was kort en krachtig zolang we niet achter komen te staan zullen we niet verliezen.


 

We begonnen het eerste kwartje met de woorden van Richard goed in onze oren en namen de voorsprong door een goal van Rogé. We hebben royaal anderhalve minuut van deze voorsprong kunnen genieten voordat het 1-1 werd maar hierop maakte Tom al binnen 14 seconden de 2-1.  Zo gingen we het kwartje door AquAmigos maakte de 2-2 en kort daarna sloten we het kwartje af met mooi goal van Alex 3-2.


 

De tweede en derde periode hebben we lekker door geknald en duidelijk gemaakt dat zowat iedereen bij ons gevaarlijk is. Doelpunten werden gemaakt door Richard, Niek, Patrick, Julien en nog een keer Niek. De tegenstander had hier niks te vertellen en het scorebord vermelden 8-2 op het eind.


 

Het vierde en laatste gingen we lekker door en de eerste twee treffers kwamen van onze zijde door Tom en Willem. Daarna kwam er toch een klein beetje dreiging van Gerrit-Jan waarin hij de 10-3 maakte. Tom kwam al gauw met het antwoord en scoorde de 11-3. Helaas moest Gerrit-Jan toch laatste woord hebben over Tom en maakte de 11-4. De volgende twee en een halve minuut waren een mooi schouwspel. Eerste maakte Willem een mooie tikbal af op het doel. En vervolgens stal hij de bal en maakte een fraaie drukbal vanaf 7 meter over de keeper en uiteraard in het doel. De wedstrijd werd afgesloten met 13-7. Een mooi verdiende overwinning voor Horst.


 

Doelpunten: Willem & Tom 3, Niek 2, Richard, Patrick, Julien, Rogé, Alex allen 1

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Dinnissen BV Verkeersschool Janssen Versboerderij de Gastendonk Internetbureau Forwart Munckhof Service Center Aqua Fun Zwembaden Verstappen Verpakkingen Rob's Sportshop Mark van Lier aannemersbedrijf BV Witveld Bloembinders Vullings Rabobank Horst Venray Slijterij Weijs PLUS Markt La Rondine Het Proeflokaal van Horst Novitas Henk Bovee Keukens Horst InnoVista

Bekijk al onze sponsoren