1700x185_BannerBoorebrullef2016actueel
Nieuws

Boorinen schrieven masaal noar d’n boor!

10 / 12 / 2015

HZPC Boorebrullef 2016

Onlangs verscheen er un berricht dat un boor op zeuk woar noar unne boorin vur en spetterende boorebrullef! Heeronder de reacties van de boorinnen:

 

Breefschriefster ien:

 

Lieve boer,

 

Langs deze weg wil ik graag reageren op je contactadvertentie in de Hallo. Je advertentie heb ik meerdere malen onder ogenschouw genomen om ten einde de stoute pumps aan te trekken en deze brief naar jou te schrijven. Ik ben woonachtig in de grote stad. Ik woon in een statig herenhuis zonder heren welk een prachtig uitzicht biedt over de rivier en de achterliggende landerijen.

 

De motivatie om te schrijven komt voort uit het gegeven dat ik een partner mis om samen dingen mee te ondernemen zoals bijvoorbeeld winkelen in Toscane of online. Misschien ben jij als agrariër wel op zoek naar een mooie, sportieve en financieel onafhankelijke jonge dame die je graag ondersteunt om je bedrijf uit te bouwen. En misschien nog wel meer. Kortom als je een vermogende boer bent, met veel grond en grote tractor en goed in de slappe was zit, dan wil ik graag kennis met je maken!

 

Groetjes van Anonymous oêt de stad

 

Breefschriefster twiej:


 

Leeve boor,

 

Toen ik de petatteschaal in d’n krânt woj draeje, veel mien oëg op ów advertêntie. Ik bin en spontane booremeid en ik woën nag thoês op ut óntiegluk groët boorebedriêf ván ós va en moe. Ik hald ván zând en water en same is dát modder. Enne huuëjbaerg, dát wiët ik ni, want dát jukst. Ma daor kunne we ós same wal kratse. Ik zui ów gaer liëre kenne en ás ut klikt, wie wet, keumt’r da wal die spetterende boorebrullef! (PS ik háj nag miër geluk dát ik die advertentie zaog want mien petattemaes zaot tusse de schaal. Anders háj ik dát ok nag weggegoëid…)

 

Groetjes ván en booremeid die d’r zoë ónderhand wal ’s oêt wil.

 

Breefschriefster dreej:

 

Leeve boor,


Heer bin ik da! En leve en spontane meid ván 22 lentes jóng en op zeuk naor enne echte boor. Geej schrieft dát ge en boorin zukt vur en spetterende boorebrullef. Ma….. wie giët’r trouwe da? En Wonniër? En Waor? Gef meej gauw alle details!

 

Ik ving brullefte aaltiêd zao geweldig en veuraal ás ut en boorebrullef is! Die boore zeen d’r aaltiêd zao good oêt. Tenminste… ás ze oêt ut bad kome en ni oêt de stâl, hi hi hi!

 

As boor hedde állich en wei, veul biëste en en hiële moëje boorderi-j, toch?! Ik hald ok ván diere en zoë. Ik heb en perzische kat. Ik wil same mit oow wal d’n huuëjbêrg verkenne!! En daonao âfkoele in en groët, ma da ok en hiël groët bad!
Gaer huûr ik ván oow!

 

Groetjes ván meej.


 

Wilde geej wiete hoe dit giet afloepe? Kom daan 3 januari noar ut oetkomen van ut boorebroedspaar in café D’n Lange, aanvang um 14.11 oar.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Versboerderij de Gastendonk Verkeersschool Janssen InnoVista Dinnissen BV PLUS Markt Witveld Bloembinders Henk Bovee Keukens Horst Aqua Fun Zwembaden Vullings Het Proeflokaal van Horst Internetbureau Forwart Munckhof Service Center Rob's Sportshop Mark van Lier aannemersbedrijf BV Novitas Slijterij Weijs Verstappen Verpakkingen Rabobank Horst Venray La Rondine

Bekijk al onze sponsoren