HZPC

Nieuws

Nieuwsarchief: Wedstrijdzwemmen

Circuit Minioren-Junioren deel 2 afgelast!

logo-hzpc

10 / 12 / 2017 - In verband met de weersomstandigheden is besloten om de wedstrijd (Circuit Minioren-Junioren deel 2) die gepland stond voor vanmiddag (10 december) niet door te laten gaan. Lees het volledige artikel »

Geusseltbadtroffee Maastricht

logo-hzpc

04 / 12 / 2017 - Op zondag 3 december reisden 11 zwemmers van HZPC af naar Maastricht voor de wedstrijd Geusseltbadtrofee. Imke opende de wedstrijd met een mooie tijd op de 400 meter vrijeslag. Daarna kwamen alle 50 meters aan bod. Op de 50 meter vlinderslag zwom Jorn een pr van maar liefst 25 seconden en zwom... Lees het volledige artikel »

Persoonlijke resultaten tijdens Minioren Clubmeet

Badwater

27 / 11 / 2017 - Afgelopen zondag 26 november werd de Regionale Minioren Clubmeet gezwommen in Venray. Dit is een wedstrijd die door alle minioren in Nederland gezwommen wordt. De winnaars van de Regionale Clubmeet verdienen een startbewijs tijdens de Nationale Clubmeet later dit jaar. HZPC heeft aan deze... Lees het volledige artikel »

HZPC ook tweede weekend LWK op dreef!

logo-hzpc

19 / 11 / 2017 - Na de succesvolle resultaten van vorig weekend vertrok de wedstrijdploeg van HZPC op zaterdag 18 en zondag 19 november wederom naar Maastricht voor het tweede deel van de Limburgse winterkampioenschappen. De zwemmers kwamen naar huis met 11 gouden, 12 zilveren en 5 bronzen medailles. Net als... Lees het volledige artikel »

Uitstekend eerste weekend LWK

Mascotte

12 / 11 / 2017 - Op zaterdag 11 en zondag 12 november vertrok een groot deel van de wedstrijdzwemmers naar Maastricht. Niet om carnaval te vieren, maar voor deel 1 van de Limburgse Winterkampioenschappen. Na twee dagen staat de medailleteller voor HZPC op 7 gouden, 15 zilveren en 13 bronzen medailles. De eerste... Lees het volledige artikel »

Geslaagde eerste clubkampioenschappen

20160519_231525

30 / 10 / 2017 - Na een extra uurtje slapen werd op 29 oktober het eerste deel van de clubkampioenschappen van HZPC georganiseerd. Zowel wedstrijdzwemmers, als masterzwemmers, waterpoloërs, synchroonzwemmers en zwemmers van het sterrenplan waren aanwezig! Net zoals andere jaren was de wedstrijd een mooie... Lees het volledige artikel »

Eerste verenigingscompetitie

Hzpc ploeg VC

02 / 10 / 2017 - Voor de wedstrijdzwemmers stond op zondag 1 oktober de eerste verenigingscompetitie op de kalender. De wedstrijd werd gezwommen in het 25-meter zwembad van Kerkrade. Dit was de eerste van vier wedstrijden, die door alle verenigingen in Nederland gezwommen werd. HZPC komt dit zwemseizoen wederom... Lees het volledige artikel »

Minioren-Junioren trappen zwemseizoen af

Hzpc minioren

19 / 09 / 2017 - De minioren van HZPC mochten op zondag 17 september het nieuwe zwemseizoen aftrappen. Voor hen stond in Blerick de eerste minioren-junioren wedstrijd op het programma. Het team van 16 zwemmers/zwemsters werd begeleid door Glenn, Hensly en Dennis. Er werden direct medailles behaald. Danee... Lees het volledige artikel »

Clubkleding passen

Clubkleding-1

11 / 09 / 2017 - Hallo,   De vakantie zit erop, het nieuwe seizoen is weer begonnen en de trainingen zijn alweer gestart. Wellicht heb je nog nieuwe clubkleiding nodig. Deze is weer te bestellen via de website van HZPC van 22 september tot 2 oktober 2017. Op onderstaande data kan de clubkleding gepast... Lees het volledige artikel »

Dennis Brouwers derde van de wereld

IMG-20170815-WA0001

15 / 08 / 2017 - Dennis Brouwers van HZPC-Horst heeft op dinsdag 15 augustus een prestatie van formaat geleverd. Tijdens de Wereldkampioenschappen voor Masters werd hij derde op de 200 meter rugcrawl. Het WK voor Masters wordt gehouden in Budapest, Hongarije. Om 08.15 uur verscheen Dennis aan de start. Het was... Lees het volledige artikel »

Dennis Brouwers naar WK masters in Boedapest

10 / 08 / 2017 - Wedstrijd- & Masterzwemmer Dennis Brouwers gaat op dinsdag 15 augustus a.s. deelnemen aan de Wereldkampioenschappen in Boedapest (14-20 augustus). Hij start dan op de 200 meter rugslag en staat als 4e op de startlijst waarmee dat nog een spannende race belooft te worden. Met hem zijn... Lees het volledige artikel »

Jaargangfinales Dordrecht

04 / 07 / 2017 - Zondag 2 juli vonden in Dordrecht de jaarlijkse jaargangfinales plaats voor de jongste zwemmers, oftewel NK Minioren 2017. Deze afsluitende wedstrijd wordt afgewerkt in een 50m bad, iets wat voor de meesten een hele nieuwe ervaring is. HZPC was met een afvaardiging van maar liefst 5 zwemmers... Lees het volledige artikel »

Vacature

Vacature

19 / 06 / 2017 - De wedstrijdafdeling van HZPC is op zoek naar een hoofdtrainer voor de minioren.  Ben jij enthousiast, gemotiveerd, gezellig maar in ieder geval in voor een nieuwe (sportiee)uitdaging? Ken jij toevallig iemand in jouw familiekring of vriendenkring met deze ambities, vraag deze persoon... Lees het volledige artikel »

Koen Koster Nederlands kampioen!

Foto HZPC

19 / 06 / 2017 - Van donderdag 15 t/m zondag 18 juni werden in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven de Nederlandse Junioren Jeugd Kampioenschappen (NJJK) gehouden. HZPC was hier aanwezig met 8 deelnemers. Koen Koster sloot zijn laatste jaar als deelnemer van de NJJK af met een paar mooie... Lees het volledige artikel »

Minioren scoren op Limburgse Kampioenschappen

DSC_4480

12 / 06 / 2017 - Zaterdag 10 en zondag 11 juni stonden de Limburgse Miniorenfinales op het programma. Dit zijn de Limburgse kampioenschappen voor wedstrijdzwemmers tot en met 12 jaar. HZPC was in Blerick aanwezig met 10 deelnemers. Samen behaalden zij 46 persoonlijke records en 20 medailles! Met 6 goud, 7 zilver... Lees het volledige artikel »

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

Slijterij Weijs Verkeersschool Janssen Rob's Sportshop Henk Bovee Keukens Horst Munckhof Groep Aqua Fun Zwembaden Interchalet B.V. La Rondine Dinnissen BV Versboerderij de Gastendonk Novitas Rabobank Horst Venray PLUS Markt InnoVista Ideaal Munckhof Service Center Mark van Lier aannemersbedrijf BV Verstappen Verpakkingen Vullings Vissers oliehandel Horst B.V. Witveld Bloembinders Internetbureau Forwart Café het Centrum

Bekijk al onze sponsoren