HZPC

Nieuws

Nieuws

Unieke 3e plek voor HZPC na tweede rondeVerenigingscompetitie!

logo-hzpc

15 / 01 / 2019 - Op zondag 13 januari werd de tweede ronde van de Nationale Zwemcompetitie gezwommen in Kerkrade. Deelnemende clubs waren, net als andere jaren, Zwemclub Eijsden, Zwemsport Parkstad (Landgraaf, Kerkrade en Brunssum) en Hellas-Glana (Heerlen en Sittard). HZPC komt dit jaar wederom uit in de... Lees het volledige artikel »

Waterpolowedstrijden week 3

waterpolo-JUN_9660

11 / 01 / 2019 - Deze week zullen de volgende wedstrijden gespeeld gaan worden.   Uit zaterdag 19 januari Heren 1 in Andel; Vertrektijd: 14.15 uur; Chauffeurs: Niek, Bas en Erik C-jeugd in Best; Vertrektijd: 14.45 uur Dames in Vlissingen; Vertrektijd: 15.45 uur; Chauffeurs: Nicole, Annelies en Jannie... Lees het volledige artikel »

Gezelligheid en goede prestaties bij de jaarlijkse swimmeet

Isa

31 / 12 / 2018 - Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 stond voor de wedstrijdzwemmers weer de traditionele Swimmeet in Maastricht op de kalender. Dit gezellige evenement staat bekend als drie gezellig, vermoeiende en succesvolle dagen. Een mooie afsluiter van het jaar 2018. HZPC was hier aanwezig met 19... Lees het volledige artikel »

Succesvolle NK voor senioren HZPC

NKsenioren

24 / 12 / 2018 - Na het succes van de junioren van HZPC was het afgelopen weekend de beurt aan de senioren. In Tilburg werden van vrijdag 21 t/m zondag 23 december de Nederlandse kampioenschappen georganiseerd. 5 zwemsters en 2 zwemmers van HZPC hadden zich voor dit toernooi gekwalificeerd: Björn Piket,... Lees het volledige artikel »

Vier keer NK-goud voor Cas Verstegen

NJJK Cas en Tijn

17 / 12 / 2018 - Van vrijdag 14 t/m zondag 16 december werd in Eindhoven de NJJK gezwommen: de Nederlandse Junioren-Jeugd Kampioenschappen. Namens HZPC deden Cas Verstegen en Tijn van Kuijk mee in de leeftijdscategorie junioren 2 (jongens 13 jaar). Voor beide heren mogen we wel spreken van een top weekend! Cas... Lees het volledige artikel »

Tevredenheid bij de trainers na Junioren-Minioren deel 2 te Panningen

IMG_2406

11 / 12 / 2018 - Op zondag 9 december 2018 werd de Junioren-Minioren deel 2 wedstrijd in Panningen gezwommen. HZPC had zich met 20 zwemmers ingeschreven, te weten 6 junioren en 14 minioren. Bij de Junioren zwommen Naomi Brouwers, Joris Rongen, Jente Sikes, Danee Verstegen ieder 3 afstanden. Bij de minioren... Lees het volledige artikel »

Wederom goede resultaten op Limburgse kampioenschappen

Koen Bjorn

26 / 11 / 2018 - Na vorig weekend stond op zaterdag 24 en zondag 25 november het tweede weekend van de Limburgse Winterkampioenschappen op de kalender bij de wedstrijdzwemmers van HZPC. Net als vorig weekend werden er ook dit keer weer veel persoonlijke records gezwommen en medailles behaald in Maastricht.... Lees het volledige artikel »

Nieuwe zwemtechniek verbeterende borstcrawlcursus

Brochure knipsel

22 / 11 / 2018 - De borstcrawl is één van de populairste slagen, die veel volwassenen onvoldoende beheersen. Wil jij je conditie en borstcrawl techniek verbeteren? Doe dan mee aan de KNZB borstcrawlcursus! Deze cursus is geschikt voor alle niveaus. Ben je een startende zwemmer die de borstcrawl... Lees het volledige artikel »

Rianne Selten nieuwe voorzitter HZPC

logo-hzpc

27 / 10 / 2018 - Op donderdagavond 25 oktober werd Rianne Selten tijdens de algemene ledenvergadering in 2018 unaniem verkozen tot de nieuwe voorzitster van HZPC. Ze volgt daarmee de inmiddels tot wethouder van de Gemeente Horst aan de Maas benoemde Han Geurts op die door zijn aanstaande wethouderkandidatuur... Lees het volledige artikel »

Nieuw zwembad in Afslag10.

31 / 07 / 2017 - Het college van burgemeester en wethouders wil een nieuw zwembad realiseren in Afslag10. De gemeenteraad zal in september beslissen over het starten van de aanbestedingsprocedure. Onze kernwaarde SAMENWERKEN, is voor het college een belangrijke motivatie om voor de locatie Afslag10 te kiezen.... Lees het volledige artikel »

Vacature

Vacature

19 / 06 / 2017 - De wedstrijdafdeling van HZPC is op zoek naar een hoofdtrainer voor de minioren.  Ben jij enthousiast, gemotiveerd, gezellig maar in ieder geval in voor een nieuwe (sportiee)uitdaging? Ken jij toevallig iemand in jouw familiekring of vriendenkring met deze ambities, vraag deze persoon... Lees het volledige artikel »

Wedstrijdkalender nieuwe seizoen online

20160519_231525

10 / 08 / 2016 - De wedstrijdkalender van het nieuwe zwemseizoen 2016-2017 staat online! De plaatsen waar de wedstrijd gehouden worden en de tijdstippen zijn nog niet overal bekend, maar de data staan wel vast. Noteer deze dus alvast in je agenda!... Lees het volledige artikel »

Plan Kasteelsche Bossen aangeboden aan College

Bidbook

08 / 07 / 2016 - http://www.hzpc-horst.nl/zwembad/bidbook-de-kasteelsche-bossenDonderdag 7 Juli heeft de Stuurgroep Kasteelsche Bossen, het bidbook 'Kasteelsche Bossen' aangeboden aan het College van B&W en de gemeenteraad van Horst aan de Maas. HZPC is ook vertegenwwordigd in deze stuurgoep en hebben... Lees het volledige artikel »

Zilver en brons voor Cas Verstegen op miniorenfinales

Podium Cas nk

04 / 07 / 2016 - Afgelopen zondag 3 juli werden de minioren Jaargangfinales gezwommen in Dordrecht. Dit zijn de Nederlandse kampioenschappen voor zwemmers en zwemsters van 9 tot en met 12 jaar. Namens HZPC hadden Cas Verstegen (jaargang 2005), Tijn van Kuijk (jaargang 2005), Lars Hagens (jaargang 2006) en Danee... Lees het volledige artikel »

HZPC bij “A local Swim” in Venlo.

Localswimlogo

29 / 06 / 2016 - Zondag 24 juli a.s. nemen twee HZPC-zwemmers deel aan de “A local Swim Venlo”. Deze 2 kilometer lange recreatieve zwemtocht in de Maas voert vanaf de Groeneweg (achterzijde Océ complex) naar de finishplek bij de passantenhaven in Venlo. Zowel Anna van Kuijk,... Lees het volledige artikel »

Onze zwemafdelingen

sterrenplan JUN_9275

Opleidingen

Zwemmen is leuk! En goed leren zwemmen is belangrijk voor de veiligheid van het kind. Jong geleerd is oud gedaan...

Meer over Opleidingen

Serafina

Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Uithoudingsvermogen en techniek zijn...

Meer over Wedstrijdzwemmen

waterpolo JUN_9573

Waterpolo

Waterpolo is een uitdagende balsport die je in teamverband uitoefent. Samen met jouw team speel je wedstrijden in een competitie...

Meer over Waterpolo

synchroonzwemmen JUN_1212

Synchroonzwemmen

Synchroonzwemmen is dansen op muziek maar dan in het water. Het op muziek zwemmen noemen we een uitvoering...

Meer over Synchroonzwemmen

masterzwemmen-JUN_3661

Masterzwemmen

Als je zwemt voor je plezier is Masterzwemmen is de manier om de conditie te verbeteren en fit te blijven...

Meer over Masterzwemmen

!cid_A059FEE1-9691-4F5A-9FD3-35D32155D796@lokaal

G-zwemmen

Zwemmen speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding van vrijwilligers...

Meer over G-zwemmen

De sponsoren van HZPC

InnoVista Rob's Sportshop La Rondine Vullings Witveld Bloembinders Mark van Lier aannemersbedrijf BV Het Proeflokaal van Horst Novitas Slijterij Weijs Internetbureau Forwart Aqua Fun Zwembaden PLUS Markt Henk Bovee Keukens Horst Munckhof Service Center Verstappen Verpakkingen Rabobank Horst Venray Verkeersschool Janssen Versboerderij de Gastendonk Dinnissen BV

Bekijk al onze sponsoren